Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
HUOMIO oppilaat! Kirjoitusrajoite voimassa 17.1.-3.5.2015. Jokainen oppilas saa kirjoittaa korkeintaan yhden tarinan viikossa! Kiitoksia.

Hevoset ja ponit

Hevosopisto Tulipurossa asuu kaikenkaikkiaan yli kahdeksankymmentä hevosta ja ponia. Suurin osa ratsuista on opiston omia opetushevosia, mutta joukkoon mahtuu myös oppilaiden omia yksityishevosia. Jokaiselle opetushevoselle otetaan opiston oppilaista hoitaja, joka huolehtii muun muassa hevosen harjaamisesta sekä varusteiden puhdistamisesta. Omalla hoidokillaan saa myös ratsastaa oppituntien ulkopuolella. Näet Tulipurossa asuvat hevoset klikkaamalla alla olevia otsikoita.

Enigma

EWB-tamma
Ko. VaB Re. 130cm

Hoitaja: Arianna Helsby

Vauhdikas ja energinen tamma, joka osaa kuitenkin rauhoittua päivittäisiä hoitohetkiä varten. Haastava ratsastaa, sillä on saatava jo alkuverkassa hyvin avuille. Yhteisen sävelen löydyttyä toimii hyvin sekä koulussa että esteillä.

Grafity Downer

HANN-ruuna
Ko. VaB Re. 130cm

Hoitaja: etsinnässä

Komea hannoverinhevonen, joka hyppää hyvin. Herkkä suustaan ja kyljistään, joten pienenpienet avut toimivat joka tilanteessa. Todella helppo ja kiltti käsitellä ja hoitaa. Ei pelkää juuri mitään, joten on myös mukava maastokaveri.

Levendige Vlinder

KWPN-ori
Ko. GP Re. 90cm

Hoitaja: Lisa Iceland

Kuuma ja hieman vaativa ori ratsastaa. Jaksaa kuitenkin keskittyä hyvin vaikeimpiinkin koulukiemuroihin, mikäli ratsastajalla on taitoa, vakaat kädet ja pehmeät pohkeet. Hoidettaessa kiltti, mikäli ympärillä ei ole kamalaa hässäkkää.

Mary Sue

EWB-tamma
Ko. VaA Re. 120cm

Hoitaja: Amanda Hollister

Kaunis kimo tamma, jonka luonne on täyttä kultaa. Todella herttainen ja luottavainen hevonen. Tammalla on lahjoja sekä esteille että kouluun, minkä vuoksi sillä kisataan molemmissa. Kulkee herkkänä pohkeen edellä ja reagoi hyvin painoapuihin.

Maya H.

EWB-tamma
Ko. VaA Re. 140cm

Hoitaja: Charlotte Redwood

Rohkea ja yhteistyöhaluinen tamma, mutta osaa olla myös vaativa ratsastettaessa. Joustavat ja kevyet askeleet takaavat tämän selässä mukavan kyydin ja näyttävän liikkeen. Elämäniloinen hevonen, joka nauttii arjen pienistä iloista.

Orion GER

HANN-ori
Ko. Prix St. Georges

Hoitaja: Brianna Mayfair

Voimakasrunkoinen ja näyttävä ori. Helppo hoitaa ja varustaa. Ratsastettaessa erityisen reipas ja menohaluinen, ja isot askeleet vaativat ratsastajalta hyvää tasapainoa ja hyviä vatsalihaksia. Ei oikein ymmärrä hyppäämisen päälle.

Ripple

WESTF-ruuna
Ko. VaA Re. 100cm

Hoitaja: etsinnässä

Opistomme kiltein hevonen. Näyttää ulkoapäin isolta ja menevältä koulupollelta, mutta sisältä on aivan kuin hobitti. Varsin mutkaton luonne ja on aina menossa iloisella mielellä. Ratsastettaessa kulkee eteenpäin reippaasti ja tekee tehtäviä jatkuvalla mielenkiinnolla.

Saoi Killian

ISH-ruuna
Ko. VaB Re. 120cm

Hoitaja: etsinnässä

Virkeä ja utelias ruunapoika, joka on aina menossa. Melko helppo hoidettava, kunhan saa pysymään paikoillaan. Ratsastettaessa hieman vaativa, sillä pitää saada ennen työskentelyä rennoksi ja hyvin avuille. Hyppää hyvin.

Vleerhuis Voorpret

KWPN-ruuna
Ko. VaB Re. 140cm

Hoitaja: etsinnässä

Erittäin äänekäs ja sottaisa tapaus - jos ulkona mutaa, on ruunan pakko kieriä siinä. Hoidettaessa kiltti ja hyväkäytöksinen. Ratsastettaessa on huomio pyrittävä heti saamaan täysin itselleen, sillä muuten jää ihmettelemään ihan kaikkea muuta.

Aeron Cai

WB-ruuna
Ko. HeA Re. 60cm

Hoitaja: Iitu Caraneva

Komea ja kiltti ponipoika, joka kauniilla värillään ja söpöllä ilmeellään sulattaa kerta toisensa jälkeen hevosopiston ponitytöt. Ruunalla on opistossamme luottoponin virka, joten sitä pystyvät hoitamaan kaikenikäiset ja -tasoiset ratsastajat.

Black Fighter

WB-ruuna
Ko. VaB Re. 100cm

Hoitaja: etsinnässä

Hoitaessa aika säätäjä - kuopii, kerjää ja ei tahdo pysyä paikoillaan. Esteillä aina täpinöissään, jolloin ratsastajalta vaaditaan tarkkuutta. Sileällä työskennellessä taas saattaa olla laiska pullaponi, joka ei muka tunne yhtään pohjetta tai ohjasapuja.

Cinnamonsugar

WA-tamma
Ko. HeA Re. 90cm

Hoitaja: Beth McConal

Pieni poni suurella egolla. Aika jääräpää, mutta määrätietoisilla avuilla tammasta tulee ihan mukava ratsastatteva. Hyppää innolla esteitä, mutta kunnollinen kouluvääntö saa tamman vasta innostumaankin. Hoidettaessa saattaa vähän kiukutella.

Fernweh von Vorfreude

RP-tamma
Ko. HeA Re. 110cm

Hoitaja: etsinnässä

Kaunis musta saksalainen ratsuponitamma. Mielialat vaihtelevat tammamaisen luonteen mukaan, joten parempi sitoa hoidettaessa kiinni. Kuin tehty esteradoille - hyppää kevyesti ja hyvällä tekniikalla. Uusia ratsastajia saattaa aluksi testata kovasti.

Lallybroch Leannán

CONN-tamma
Ko. HeA Re. 80cm

Hoitaja: Susan Morgan

Erittäin kiltti, hieman laiska tamma. Ratsastettaessa vaatii aluksi hyvän verryttelyn, että saa työskentelemään kunnolla, muuten jää helposti hitaaksi. Varsinainen kaasu pohjaan -vaihde löytyy vasta maastossa, jossa ottaa kaiken ilon irti.

Maplehill's Mitzi

CONN-tamma
Ko. HeA Re. 110cm

Hoitaja: Christian Holmberg

Hevosopistomme pieni primadonna. Harjaus on aina tamman päivän kohokohta, ja se nauttii siitä aivan silminnähden. Ratsastettaessa yrittää aina parhaansa ja liikkuu reippaasti eteenpäin. Herkkä istunnalle. Hyppää hyvin rataa ja myös maastoesteitä.

Bagheera

KWPN-ori
Ko. GP Re. 80cm

Omistaja: Bentley Goodman

Tallivuokra: ✘ (helmi, maalis, huhti, touko, kesä)

Quantuvis

XX-tamma
Ko. HeB Re. 70cm

Omistaja: Park Young-ae

Tallivuokra: ✘ (helmi, maalis, huhti, touko, kesä)

Remember Remembrances

CONN-tamma
Ko. HeA Re. 110cm

Omistaja: Mercy Lockwood

Tallivuokra: ✘ (maalis, huhti, touko, kesä)

Burning Heart

WÜRT-tamma
Ko. HeA Re. 120cm

Omistaja: Cilla Heino

Tallivuokra: ✘ (kesäkuu)

 

virtuaalitalli virtuaalihevonen

©2019 Tulipuro ♡ hevosopisto - suntuubi.com